Stein Nordbø og APX Systems inviterer til frokostseminar

Stein Nordbø og APX Systems inviterer til frokostseminar

Stein Nordbø og APX Systems inviterer til frokostseminar

Sted: GS1 Smart senter, Brynsveien 11, 0667 OSLO

Når: Tirsdag 15. mai, kl. 08.30 – 10.30

 

Påmeldingsskjema: PÅMELDING

Dette er et seminar hvor vi fokuserer på hvordan bedrifter kan effektivisere ved å implementere nye teknologiske løsninger for å optimalisere sine logistikk funksjoner.

Hva skal til for å lykkes med implementering av nye teknologiske systemløsninger for å optimalisere logistikk funksjonene i en bedrift?

Seminaret vil passe for de som jobber med, og/eller har ansvar for logistikk i industri- og handelsbedrifter.

Program:

08:00 – 08:30          Registrering og enkel frokostservering

08:30 – 08.45          Velkommen

08:45 – 09:30          Hvordan lykkes med implementering av bedre prosesser for optimalisering av logistikk funksjon?

Stein Nordbø, Nordbø AS

09:30 – 10:30          Hvordan utnytte egen og/eller innleid transportkapasitet og få økt lønnsomhet ved å optimalisere egne ressurser?

Presentasjon av tekniske systemløsninger for optimale logistikk funksjoner.

Hjalmar Wiik, APX Systems AS

 

For de som ønsker, vil det bli mulighet til å være med på en omvisning i GS1 Norway sitt SMartCentre etter at programmet er ferdig.

Stein Nordbø

Stein har lang erfaring fra ledelse av logistikkorganisasjoner på ulike nivå. Med erfaring fra Luftforsvaret i 20 år og 22 års erfaring med ledelse av logistikkorganisasjoner i det private, (Telenor, Tech Data og Canal Digital AS), startet han i 2017 sitt eget AS for å drive med veiledning på fulltid.

Stein dekker tema innenfor hele spekteret for logistikk operasjoner, men det er særlig utfordringer i en endringsvillig organisasjon han brenner for.

Hva skal til for å lykkes?

Hjalmar Wiik

Salgssjef APX Systems AS

Hjalmar er senior logistikk- & verdikjedeekspert, med bred internasjonal erfaring fra en rekke prosjekter. Han har stor kompetanse i å tilby effektive logistikk og verdikjede prosesser, ved bruk av teknologiske løsninger som automasjon og digitalisering for å redusere kostnader, økt effektivitet og konkurransekraft i hele verdikjeden.